Oberta la convocatoria de subvencions a la rehabilitació d’habitatges 2014

El passat dia 1 de setembre es va obrir la convocatòria de subvencions a la rehabilitació d’habitatges 2014. Les subvencions estan destinades al finançament de les obres de rehabilitació, millora de la qualitat i sostenibilitat, i realització d’ajustos raonables en matèria d’accessibilitat.

Les subvencions van dirigides a les comunitats de propietaris o propietaris únics d’ edificis d’habitatges, i el termini de presentació de la primera convocatòria va de l’1 de setembre al 15 d’ octubre, ambdós inclosos.

A aquesta primera convocatòria serà sense concurrència competitiva, i podran optar solsamènt les obres no iniciades per millorar l’accessibilitat, i la reparació de deficiències definides a la ITE com a greus.

Per poder accedir a la convocatòria és imprescindible disposar de l’informe d’avaluació de l’ edifici que ha de contenir els següents documents: l’informe d’ inspecció tècnica de l’ edifici ITE, el certificat d’ eficiència energètica de l’edifici existent, diligenciat per l’ ICAEN, l’informe de les condicions d’accessibilitat.

QUADRE RESUM DE LES CONDICIONS
ACCEDIR A LA SOL·LICITUD
ACCEDIR A LA RESOLUCIÓ COMPLETA
Anuncis
Oberta la convocatoria de subvencions a la rehabilitació d’habitatges 2014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s